background image

Ydra Mundi Kado-shop

leuke cadeautjes voor jezelf of voor iemand anders

Dit zijn unieke voorwerpen die ik met de hand heb gemaakt. Ze hebben allemaal een link met de natuur

Moeder Aarde

moeder aarde

Moeder Aarde in de eeuwenoude traditie als moeder godin.

Vele volkeren eerden Moeder Aarde. Ik heb me laten inspireren door de eeuwenoude "venusbeeldjes". En door mijn eigen ervaring met de kracht van Moeder Aarde, die ik vooral opdeed bij mijn oefening om thuis te zijn/te kunnen overleven, in de natuurlijke wereld. Op een bepaald moment klom ik in een machtige beuk en stelde me open, toen voelde ik zijn/haar kracht en bleef daar prompt een uur zitten. En als ik 's ochtends wakker wordt in mijn zelfgebouwde bladerhut voel ik dat ik een deel van haar ben. Een deel van die prachtige natuurlijke wereld van Moeder Aarde.

moeder aarde

Deze beelden eren haar pracht en haar kracht.
In een aantal beelden kun je haar helpen door haar vuur te ontsteken. Dan zie je de innerlijke kracht naar buiten stralen. Maar Moeder Aarde herinnert ons ook aan onze eigen vrouwlijke energie en (innerlijke) schoonheid. Het stimuleert mij om mijn eigen vuur en passie op te stoken. Dat ik mijzelf en mijn passie aandacht, ruimte en waardering mag geven.

Ik heb van mijn eigen ontwerp een mal gemaakt. Daardoor vormen de dames samen een serie van maximaal 25, maar ze zullen allemaal anders zijn.

moeder aarde

Ik wil ook graag jouw eigen speciale Moeder Aarde beeld maken. En hoor graag hoe je wilt dat ze er uit komt te zien. Opengewerkt, om het innerlijk vuur te laten zien? Of krachtig gesloten? Een glazuur is ook mogelijk, waardoor ze met een door jouw bepaalde kleur gaat stralen.

De dames die je hier ziet
zijn : 16 x 19 x 17cm (hxbxd)
Ze zijn 45,- euro

Wil je een speciale bestellen dan kan dat vanaf 50 euro. Voor glazuur komt er 10 euro bij en voor de overige bewerkingen gaan we in overleg

moeder aarde

 

 

 

 

 

 

 

 

moeder aarde

 

 

 

 

 

 

 

 

moeder aarde

 

 

 

 

 

 

 

 

Innerlijke Schoonheid

Dit beeld is echt een beeld bedoeld om te laten zien dat je innerlijke kracht en schoonheid straalt als je jezelf liefhebt en waardeerd. Een schoonheid die veel groter is dan die van je kwetsbare lichaam.

Dit beeld is zelf zo kwetsbaar dat het niet verstuurd kan worden. Als je het wilt hebben moet je het dus op komen halen. (Omgeving Arnhem) Het is het enige beeld in deze vorm dat ik gemaakt heb. Een echt unicum dus

40 cm hoog, 150,- euro

innerlijke schoonheid innerlijke schoonheid